Bye, bye Yahoo! Mash Beta

In urma cu un an, scriam despre proiectul beta de social networking al Yahoo!, Mash. Intr=adevar, a fost un proiect foarte bine pazit, accesibil doar pe baza de invitatie. Atat de bine pazit, incat a decedat inca din faza beta, dupa ~ 1 an de activitate in tacere.

Yahoo Mash Beta Closed - Shutdown

Ce a reprezentat Mash pentru Yahoo!? A fost o incercare de a crea o retea sociala (gen hi5, Orkut),  capabila sa concureze cu Facebook, dupa ce Yahoo au esuat in incercarea de a fuziona cu Facebook, la jumatatea anului trecut.

Bye, bye Yahoo! Mash!

Presimt ca urmatorul proiect care va pica la fel ca Mash, va fi Yahoo! Messenger for Windows Vista. Proiectul inca nu a iesit din beta si este departe de a fi finalizat (cel putin din cate ne-au aratat pana acum, cei de la Yahoo!). Pana va fi gata YM pentru Vista, Microsoft va lansa Windows 7 (Blackcomb ~ Vienna).

Bye, bye Yahoo! Mash Beta

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment