Chat Undetected blocheaza Facebook sa va anunte prietenii cand le cititi mesajele

In urma cu ceva vreme, Facebook a mai adaugat un nou feature la reteaua de socializare, mai exact la serviciul de mesaje si chat al acesteia, si anume Read Receipt, feature care le permite prietenilor dvs sa afle cand le-ati citit mesajele. In timp ce pe unii utilizatori, cei care vor sa stie cand le sunt citite mesajele de catre cei carora le-au trimis, ii incanta acest nou feature, sunt destui cei care se simt oarecum fortati sa raspunda mesajelor pe care in mod normal le-ar ignora, sub pretextul ca nu le-au vazut, si care doresc sa dezactiveze sau macar sa blocheze acest feature.

facebook-logo

Pentru utilizatorii carora feature-ul Read Receipts al Facebook nu le este chiar “prieten” si care doresc sa scape cumva de acesta, avem o veste buna, si anume o solutie, venita sub forma unui plug-in pentru browser, numit Chat Undetected.

Chat Undetected este, dupa cum spuneam, o extensie pentru browsere, care le permite utilizatorilor sa previna marcarea mesajelor citite cu “seen by” de catre feature-ul Read Receipt, si in felul acesta sa “scape” nedetectati de catre contactele care au trimis mesajele.

Facebook-seen_by

Cum functioneaza Chat Undetected?

  • downloadati extensia, instalati-o, apoi restartati browserul pentru care alegeti s-o instalati, pentru ca modificarile sa-si faca efectul
  • dupa instalarea extensiei, veti primi un mesaj de multumire de la developer: acesta este semnul ca de acum incolo veti evita ca prietenii dvs de pe facebook sa vada cand cititi mesajele primite de la acestia. Feature-ul Read Receipt va fi blocat complet pe browserul pe care ati instalat plugin-ul atunci cand va veti conecta pe Facebook.

Download Chat Undetected pentru Facebook

Nota: Chat Undetected este compatibil cu Firefox, Chrome, Internet Explorer si Safari.

STEALTH SETTINGS – Chat Undetected prevent Facebook to show your friends when you read their messages

Chat Undetected blocheaza Facebook sa va anunte prietenii cand le cititi mesajele

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment