Cum putem dezactiva noua interfata Facebook Timeline

De fiecare data cand Facebook face modificari de interfata, utilizatorii se impart in trei tabere: cei carora e place si adopta noul look, cei carora le este indiferent, atata timp cat pot sa-si vada de socializarea virtuala linistiti in continuare si, nu in ultimul rand, avand in vedere ca acestia sunt de obicei majoritari, cei care protesteaza impotriva schimbarii. Situatia este asemeanatoare si cu Facebook Timeline.

Chiar daca noua interfata a profilului Facebook aduce utilizatorilor multe feature-uri noi si interesante (dupa spusele Facebook-ului), foarte multi dintre acestia, care au testat aceasta interfata, au gasit-o prea incarcata si dificil de folosit si vor vechiul look inapoi. De asemenea, sunt si utilizatori care nu au dat nici o sansa Timeline-ului din start si care tin cu dintii de vechea interfata, atat cat le va mai permite Facebook-ul sa o faca (printre acestia din urma ma numar si eu).

timeline

Eventual, Facebook va activa Timeline-ul pentru toti utilizatorii, indiferent de preferintele sau de nemultumirile acestora, insa cei care vor dori sa vizualizeze in continuare profilul personal sau cel al prietenilor cu vechea interfata, o vor putea face cu ajutorul unei extensii pentru browser, Timeline Remove.

timeline-remove

Timeline Remove este disponibila momentan pentru 3 browsere, si anume Firefox Chrome si Internet Explorer, cu extensia pentru Safari inca in lucru (mai multe detalii pe siteul timelineremove.com). Utilizatorii Facebook care au activat Timeline si care vor folosi aceste extensii, vor putea vizualiza profilul personal si profilele tuturor prietenilor in vechea interfata, insa contactele lor de pe Facebook vor vedea tot interfata Timeline atunci cand le vor vizita profilul, cu exceptia cazurilor in care si ei vor folosi respectivele extensii.

Download Timeline Remove pentru Firefox

Download Timeline Remove pentru Chrome

Download Timeline Remove pentru Internet Explorer

Asadar, daca nu agreati Timeline-ul pentru felul in care face disponibile penru ceilalti utilizatori informatiile despre dvs sau pozele personale, Timeline Remove nu este o solutie, din pacate. De aceea le recomandam tuturor utilizatorilor Facebook sa faca curatenie in informatiile si pozele publicate pe conturile personale, pentru a fi siguri ca nu share-uiesc decat ceea ce vor, si sa-si aleaga cu grija relatiile de prietenie online pentru o mai buna intimitate.

STEALTH SETTINGS – How to disable the new Timeline UI for Facebook

Cum putem dezactiva noua interfata Facebook Timeline

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.