Cum putem sterge sau edita watermark-ul de pe desktopul Windows 8 Consumer Preview

Desi Windows 8 Consumer Preview a fost lansat in urma cu nici o luna, marea majoritate a testerilor acestei versiuni de Windows asteapta cu nerabdare lansarea versiunii finale, Windows 8 RTM, care va avea loc mai tarziu in acest an.

Daca va numarati printre cei care folosesc zilnic sistemul de operare Windows 8 Consumer Preview, fie doar pentru familiarizarea cu noua interfata Metro, cu siguranta ati observat watermark-ul plasat de Microsoft pe Desktop, asemanator cu cel din Windows 7 Beta, si anume “Windows 8 Consumer Preview. Evaluation Copy Build 8250”. Pentru cei care nu vor sa li se reaminteasca  de fiecare data cand pornesc computerul ca folosesc o versiune beta a Windows 8, vom prezenta in acest articol un tool cu ajutorul caruia pot personaliza Watermark-ul Microsoft sau pot scapa complet de acesta.

w8-watermark

My WCP Watermark Editor este o aplicatie micuta si gratuita cu ajutorul careia utilizatorii Windows 8 Consumer Preview pot sterge watermark-ul de pe desktopul sistemului sau pot sa il modifice in functie de preferinte.

Cum se foloseste My WCP Watermark Editor?

In primul rand, pentru ca aplicatia sa functioneze corect se recomanda lansarea acesteia cu privilegii de administrator (dati click-dreapta pe fisierul .exe si selectati Run as Administrator).

Daca doriti sa stergeti de tot watermark-ul de pe desktop-ul Windows 8 Consumer Preview, atunci dati click pe Remove all watermark apoi dati click pe Apply. Daca doriti sa modificati watermarkul pentru ca acesta sa afiseze ce doriti dvs, modificati textele din campurile afisate de aplicatie (in special campurile de sub Edition si Restriction note).

watermark-editor

Apoi dati click pe Apply si restartati computerul. Dupa restart veti observa fie ca watermark-ul a disparut de pe desktop, fie acesta va afisa textul dorit de dvs.

sth-watermark

Nota: Aplicatia nu necesita instalare. Se recomanda ca inaintea folosirii acesteia sa se creeze un restore point pentru evitarea eventualelor consecinte neplacute (sa nu uitam totusi ca este vorba de o versiune beta a unui sistem de operare).

STEALTH SETTINGS – How to remove or edit Windows 8 Consumer Preview Watermark

Cum putem sterge sau edita watermark-ul de pe desktopul Windows 8 Consumer Preview

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment