Personalizeaza meniul Charms in Windows 8 Consumer Preview

Windows 8 Consumer Preview, lansat in ultima zi a lunii trecute, a venit la pachet cu mai multe noutati, printre care amintim lipsa butonului de Start (sau mai exact inlocuirea acestuia cu un thumb pentru Start Screen) si meniul Charms, afisat in partea dreapta a ecranului, atunci and ducem cursorul mouse-ului in colturile dreapta-jos sau dreapta-sus ale acestuia, prin intermediul caruia putem accesa rapid anumite setari ale sistemului de operare.

CharmBar Customizer este o aplicatie gratuita cu ajutorul careia utilizatorii Windows 8 Consumer Preview pot personaliza aspectul meniului Charm cat si setarile pe care acesta le afiseaza, in functie de preferinte.

De asemenea, cu ajutorul aplicatiei, pot fi customizate inclusiv iconurile disponibile in meniu, in functie de instantele acestora, in plus permite si setarea culorii textului afisat, precum si backgroundul meniului.

CharmBar-Customizer

Cu ajutorul CharmBar Customizer, utilizatorii pot seta si nivelul de transparenta dorit pentru meniu, iar cea mai importanta caracteristica a acesteia este posibilitatea de a reseta toate modificarile aduse meniului Charms, astfel incat acesta sa fie adus la starea initiala, dinaintea efectuarii modificarilor.

Astfel aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a asorta meniul Charms cu culoarea temei folosite pentru Windows 8, si, in acerlasi timp, ofera si siguranta unei reveniri usoare la aspectul si functionalitatea default a acestuia atunci cand se fac modificari radicale asupra meniului.

STEALTH SETTINGS – Customize Charms Bar in Windows 8 Consumer Preview

Personalizeaza meniul Charms in Windows 8 Consumer Preview

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment