horosPOC.com – Horoscop saptamanal de voie buna

Vizitarea și citirea textelor acestui site se face în speranța că românul nu și-a pierdut doza de umor printre cele cu bere.

De ce să lăsăm astrele să râdă de noi în fiecare zi când putem să râdem şi noi cu ele? Hai să facem haz de necaz şi la bine şi la rău.

Luni dimineața. La muncă. O cafea fierbinte. Un ceai pe alocuri. Un 3 în 1. Și-un zâmbet larg ( sau chiar hohote de râs ) din partea horospocului. Nu-i așa că doar imaginându-vă vă simțiți mai bine?

Mare atenție însă. Vă rugăm să nu țineți în mână cana plină cu cafea, ceai sau 3în1 în timpul lecturării horospocului. Nu vom putea fi trași la răspundere pentru eventualele tastaturi care nu mai funcționează îmbibate de lichid, de eventualele mochete cu pistrui de cafea, de monitoarele plouate cu ceai sau de șeful ud din cap până-n picioare pentru că s-a nimerit să fie în fața dumneavoastră în momentul în care citeați horospocul.

Iar pentru cei ce merg la școală: nu vă putem promite că veți avea numai note de 10 dacă citiți horospocul. Sau că nu veți fi trecut absent în caz de chiul. Dar vă putem promite un început de săptămână mai bun decât cele de până acum.

Între timp, echipa horospoc.com se pregătește intens în studierea limbajului planetelor și promite să fie gata de atac la timpul stabilit.

Până la lansare, poți vedea caracteristicile generale ale zodiilor în versiunea fun.

Berbecul – Zodia Castravetelui.

Taurul – Zodia Turturicii Sălbatice.

Gemenii – Zodia Limbricului Jucăuș.

Racul – Zodia Pițipoancei.

Restul de zodii se coc bine, se pregătesc pentru filmare și vor fi anunțate în blogul de horosPOC.

Abonează-te la newsletter. Astfel vei afla când vei putea să te înscrii să primeşti horospocul în mail. Vei primi un singur email atunci când horospoc.com va fi lansat, după care adresa ta de email va fi ştearsă din baza de date. Dacă vei dori să primeşti în continuare emailuri de la noi, va trebui să te abonezi la horospoc!

Nu uita, adresa ta de email este mai în siguranţă la ei decât la tine. Nici lor nu ne place spam-ul!

horosPOC.com – Horoscop saptamanal de voie buna

About the author

eugen

Leave a Comment