(How to fix) Bad Image – Exception Processing Message 0xc000007b Parameters 0x753D57EC … (Windows 7 Error)

Bad Image : "Exception Processing Message 0xc000007b Parameters…" este o eroare intalnita mai mult pe sistemele de operare Windows XP, insa nici Windows Vista si Windows 7 nu sunt scutite deloc de aceasta eroare.

Bad Image - Exception Processing Message 0x000007b Parameters 0x753D57EC ... (Windows 7 Error)

 

In cele mai multe cazuri, inainte de eroarea Bad Image : Exception Processing Message 0xc000007b Parameters …. mai apar o serie de erori ale unor fisiere de sistem .dll si .exe,  dupa care calculatorul intra in restart automat. Parametrii in cazul nostru au fost 0x753D57EC, dar acest cod difera de la o situatie la alta.

Cauzele erorii Windows Bad Image – Exception Processing Message 0xc000007b Parameters

In majoritatea cazurilor eroarea apare pe Windows 7 sau Windows Vista atunci cand avem sistemul patch-uit (cu Universal Theme Patcher sau etc program gen). Multi dintre noi care folosim teme grafice (Windows Themes) pentru Windows 7 sau Windows Vista schimbam privilegiile administrative ale unor fisiere de sistem precum explorer.exe, acest lucru facand vulnerabil sistemul in fata aplicatiilor malwarevirus.
Nu cred ca este utilizator de PC care sa nu foloseasca cel putin un program cu “trial prelungit”. Keygen-urile, patch-urile si crack-urile nu sunt deloc cele mai safe metode de a folosi un software, dar atunci cand decidem sa folosim astfel de mijloace trebuie sa fim constieni ca si sansele de a ne virusa sistemul sunt cosiderabile.
In cazul nostru eroarea a aparut din urmatoarea combinatie: explorer.exe patch-uit (Windows Explorer), Kaspersky Internet Security si un Trojan.Win32.Rettesser.cc.  
Kaspersky Internet Security 2010 dupa ce a detectat si sters / dezinfectat fisierul cu probleme a suspendat explorer.exe. In timpul lucrului la PC si mai ales inainte de restart, explorer.exe este proces vital.

kaspersky-trojan-win32

Sirul de erori si in final “Exception Processing Message 0xc000007b…” este consecinta a schimbarii privilegiilor administrative ale unor fisiere de sistem din Windows 7.

(How to fix) Bad Image – Exception Processing Message 0xc000007b Parameters 0x753D57EC … (Windows 7 Error)

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment