How to: Make fun of your friends

Acesta este un post clocit de cateva saptamani, fara nici un continut educational (depinde din ce directie e privit: sus, jos, stanga, dreapta… :D). Celor care vor ajunge pe prin intermediul acestui post, nu le recomandam sa considere urmatoarele exemple bune de urmat; dar daca totusi o vor face, le uram succes. Si have fun!

Ingrediente: o mana de prieteni cu PC-uri la care aveti acces + o casca de motociclist. Eventual si o armura.

Reteta 1: Intrati in Control Panel (Start->Control Panel) si accesati Mouse settings (pentru utilizatorii , intrati in Appearance&Themesmouse section; pentru utilizatorii sau 7 este de ajuns sa tasteze mouse in Search bar din Control Panel), apoi setati viteza cea mai mica pentru acesta. Eventual schimbati si mouse pointer-ul (cursorul). Resurse se gasesc din belsug pe Internet.

Reteta 2: Tot in Control Panel, schimbati fonturile pe care prietenii dvs. obisnuiesc sa le foloseasca cu fonturi de genul Webdings sau Wingdings. Sau puteti activa Text to Speech pentru un frigider mai plin. :)

Reteta 3: Schimbati imaginea de pe Desktop (background) cu imagini nevinovate ce ilustreaza fobiile prietenilor dvs (pentru aceasta mutare, mai este nevoie si de o doza apreciabila de sadism): serpi, fluturi, gaini (exista si din astia :/ ), etc. Sau (inca un sau) setati luminozitate 0 (zero) pentru monitor. Doza de sadism e ceva mai mica decat in prima parte a retetei.

Reteta 4: Tot la categoria Background. Faceti un screenshot al desktopului prietenului dvs. (PrintScreen –>Paste in Paint->Save as Bitmap pentru un rezultat mai real). Aveti grja ca fiecare iconita sa fie la locul ei. Setati respectivul screenshot ca background, apoi dati click-dreapta pe monitor. Userii XP vor selecta Arrange Icons->Hide icons; userii Vista/7 vor selecta View si vor debifa Show desktop items. Optional setati taskbar-ul sa se auto-ascunda, apoi luat un bilet in randul intai la spectacol. Casca de motociclist si armura va vor fi necesare pentru evitarea interactiunii unor corpuri solide (ex: monitorul) cu corpul sau capul dvs.

Nota: Nu asiguram spitalizarea. Cei care vor incerca retetele noastre o vor face pe propria lor raspundere.

Va multumim!

Echipa.

How to: Make fun of your friends

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment