Yahoo! Messenger Archive Decoder

Sounds bini , nu ? :P .

Cu softul Yahoo! Messenger Archive Decoder , se pot citi/decoda arhivele de YM din conferite, mesajele private si cele Yahoo! Mobile, fara a fi nevoie de parola pentru logare Yahoo! a userului . Softul YahDecode (Yahoo! Messenger Archive Decoder) nu necesita instalare si configurare. Permite salvarea conversatiilor in format .rtf .


Dublu click pe executabilul YahDecode.exe ( dupa ce este downloadat ) , si softul lansat va citi automat toate profilele ( Yahoo! Profiles ) din care au fost logate pe calculator.

Utilitatea softului imi suna cam a spy , de aceea este recomandat cand sunteti la pc-ul atlcuiva si aveti de gand sa purtati o discutie privata prin Yahoo! Messenger sa bifati in “Messenger –> Preferences –> Archive” , casuta din dreptul “No, do not save any of my messages” . Apply – OK . In acest fel conversatiile nu vor mai fi salvate pe acel calculator.

Stergerea manuala a arhivelor unui profil de Yahoo! Messenger se face din folderul C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles . Goleste Recycle Bin . :D

Download : Yahoo! Messnger Archive Decoder (via CNET)

How to » Downloads » Yahoo! Messenger Archive Decoder

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Thunder Lingerie

1 thought on “Yahoo! Messenger Archive Decoder”

Leave a Comment