Industry: Marketing

Sistem de promovare online al unor siteuri, cu ajutorul unui serviciu de free blogging . Subiectul postului il constituie un nene “blogger” care a avut inspiratia (stupida) sa creeze cateva subdomenii pe blogspot cu scopul de a face publicitate/vanzare unor produse Herbalife pentru slabire .

 Reteta aleasa de acesta specie de om (“expert in marketing si promovare online”) e sipla si ieftina.

1. Se face una bucata cont de blogger pe blogspot.com

2. Se creeaza N-shpe subdomenii cu nume si content relevant pentru motoarele de cautare ( SEO – Search Engine Optimization )

( deschid paranteza sa-mi injur providerul de Internet. e treia oara in 10 minute cand pica . Bag p*!@  el de ISP ! )

3. Fiecare blog creat pe subdomeniu al  blogspot.com nu are mai mult de doua posturi. In cuprinsul posturilor se gasesc link-uri catre site-urile de “vanzari online” al produselor Herbalife.

Nu-i scapa nimic din ce poate fi cautat pe Internet . In perioada sarbatorilor de iarna a inteles ca este la mare cautare Mos Craciun si Revelion 2007 . A pregatit inca din octombrie 2006 noul “spatiu publicitar” . Suficient timp pana la sarbatori ca site-ul sa fie listat in motoarele de cautare . Irelevant ca retele si dietele de slabire de la Herbalife nu au nici o legatura cu sarbatorile de iarna . Irelevant targetul .  A creeat subdomeniul http://mos-craciun.blogspot.com/ :

In cazul lui Mos Craciun , a uitat ca mai e nevoie si de content relevant pentru SEO . Are PR 0 dar e bine ca pe greutatea.ro a facut o pagina de legatura . http://www.greutateata.ro//Istoria_lui_Mos_Craciun.php   . Halal target ! :))

Zilele trecute , bumul cautarilor pe internet a fost moartea actorului Adrian Pintea . (Dumnezeu sa-l odihnearca in pace !) . Nu ratat nici subiectul asta . Copy/paste-ul de pe http://cazul-adrian-pintea.blogspot.com/ , este jenant. A luat din greseala si codul sursa de publicitate al site-ului de pe care a copiat articolul . :))

Profil de Blogger :

Gender: Male

Industry: Marketing

Occupation: Consultant de nutritie

Location: Bucuresti : Romania

E-marketing , e-cretin, e-advertising, e-stupid.

Lista completa a subdomeniilor : slabire

Minunatele site-uri de promovare si vanzare online a produselor pentru slabire “Herbalife” :

http://www.slabire-ingrasare-mentinere.ro/

http://www.greutateata.ro

Costine , asta la ce categorie intra ? A trecut de Tarabagiu IT . :-))

Degree level qualification : en grosIsT

How to » Fun Zone » Industry: Marketing

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment