How to Recover Accidentally Deleted Files

Shift+Delete. Enter. O combinatie utila dar si periculoasa in acelasi timp. Utila pentru ca te scapa in timp record de fisiere de care nu mai ai nevoie si care ocupa spatiul degeaba pe hard. Periculoasa pentru ca exista posibilitatea sa stergi accidental fisiere importante, pe care nu le poti recupera din . Tocmai pentru repararea unor astfel de greseli, au fost dezvoltate soft-uri (aplicatii) care vin in ajutorul utilizatorului cascat, recuperand fisiereiremediabil” sterse.

Din cateva zeci de astfel de softuri, recomandam Undelete PLUS, un programel pe care il puteti gasi inclusiv in varianta portabila (fara installer) si care va ajuta sa recuperati fisiere recent sterse de care vi s-a facut brusc dor (nu garantam recuperarea fisierelor sterse cu luni de zile in urma).

Undelete PLUS are o interfata simpla si usor de folosit, imparte fisierele recuperabile pe categorii sau foldere, afisand statusul fiecarui fisier in parte (Very Good, Good, Bad, etc.).

undelete_scan

Pentru o identificare mai rapida a fisierelor pe care doriti sa le recuperati, aplicati filtrul.

undelete_filter 

Undelete PLUS este compatibil cu sistemele de operare Windows 98/2000, /ME/NT, Windows Server 2003, si poate recupera fisiere sterse de pe hard-diskuri formatate NTFS/NTFS5, FAT12/FAT16/FAT32 .

Download Undelete PLUS.

How to Recover Accidentally Deleted Files

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.