Cum putem recupera Recycle Bin in Windows Vista

Inca de la aparitie, utilizatorii Vista au testat pe propria piele diferentele dintre acest sistem de operare si cele anterioare, cum ar fi Windows XP sau 2000. In majoritatea cazurilor a fost vorba de imbunatatiri aduse sistemului, insa unele optiuni pe care Vista le are sunt pe cat de neasteptate, pe atat de in plus. Una dintre aceste optiuni ar fi cea de a sterge Recycle Bin.

delete

Confundata cu optiunea de a goli Recicle Bin (Empty Recycle Bin) sau folosita doar din curiozitate, pentru a afla ce anume face aceasta optiune, multi au surpriza sa descopere ca dupa utilizarea ei, Recycle Bin dispare din sistem, nu doar de pe monitorul PC-ului. Solutia de recuperare este foarte simpla, nefiind nevoie de reinstalarea sistemului de operare, ci doar de cateva click-uri. Din meniul afisat de butonul de Start, dati click pe Control Panel, selectati categoria Appearence and Personalization, apoi Personalization. In partea stanga a ferestrei deschise veti observa optiunea “Change desktop icons”, dati click pe ea, bifati Recycle Bin apoi dati OK. Recycle Bin va aparea din nou pe monitorul dvs. si va fi gata sa adune toate fisierele de care credeti ca nu aveti nevoie pana la o noua evaluare :P.

O alta modalitate, mai rapida, de a ajunge la “Desktop icon settings” este aceea de a da search la “desktop” in fereastra de cpanel, apoi dati click pe “Show or hide common icons on the desktop”.

cpanel

How to » Curiosity » Cum putem recupera Recycle Bin in Windows Vista

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment