[HowTo Fix] Display-ul nu se mai deschide, dar iPhone-ul suna cand suntem apelati

Problema iPhone ecran aparent inchis, cu ecran negru.

O problema recent intalnita pe iPhone 6 cu cea mai noua versiune de iOS 9.
Ecranul inchis total, fara nici o  urma de lumina sau sa dea vreun semn ca ar raspunde la o comanda de pe butoane. iPhone parea inchis total si nu se putea deschide prin apasarea butonului de Power / Sleep.
Cu toate acestea, surpiza a fost ca se puteau primi apeluri, iPhone-ul suna,  insa nu se putea raspunde, pentru ca pe ecran nu aparea nimic mai mult decat negru.

Cauze si rezolvare iPhone display negru / inchis

In cazul care l-am prezentat mai sus, cu iPhone-ul al carui ecran nu se mai deschide deloc, banuim ca a fost o problema din cauza spatiului de stocare full.
Inainte sa puneti iPhone in cutie si sa-l pregatiti pentru service, este bine sa incercati un restart “la rece”. O repornire fortata a iPhone. Hard reset.

Cum restartam un iPhone 6 / 6S – iPhone Hard Reset

Chiar daca nu apare nimic pe display, punem iPhone la incarcat (sa ne asiguram ca are baterie), il lasam sa se incarce timp de 5 minute, apoi apasam simultan butoanele Home si Sleep (butonul de blocare / deblocare din lateral – dreapta). Tinem apasate cele doua butoane timp de 15-20 de secunde.
In mod normal, dupa acest timp trebuie sa apara ecranul alb sau negru cu sigla Apple (marul), iar telefonul sa porneasca normal.

Dupa acest restart aplicatiile instalate, documenentele, pozele si alte date stocate pe iPhone, nu vor fi afectate.

Daca aceasta metoda nu va ajuta, incercati sa puneti iPhone in DFU mode / Recovery Mode. Aveti nevoie de un Windows PC / Mac OS X cu iTunes instalat, cablu de date si putina atentie. Acest tutorial va este de ajutor.

This post was last modified on May 7, 2021 14:38

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.