[HowTo Fix] Display-ul nu se mai deschide, dar iPhone-ul suna cand suntem apelati

Problema iPhone ecran aparent inchis, cu ecran negru.

O problema recent intalnita pe iPhone 6 cu cea mai noua versiune de iOS 9.
Ecranul inchis total, fara nici o  urma de lumina sau sa dea vreun semn ca ar raspunde la o comanda de pe butoane. iPhone parea inchis total si nu se putea deschide prin apasarea butonului de Power / Sleep.
Cu toate acestea, surpiza a fost ca se puteau primi apeluri, iPhone-ul suna,  insa nu se putea raspunde, pentru ca pe ecran nu aparea nimic mai mult decat negru.

Cauze si rezolvare iPhone display negru / inchis

In cazul care l-am prezentat mai sus, cu iPhone-ul al carui ecran nu se mai deschide deloc, banuim ca a fost o problema din cauza spatiului de stocare full.
Inainte sa puneti iPhone in cutie si sa-l pregatiti pentru service, este bine sa incercati un restart “la rece”. O repornire fortata a iPhone. Hard reset.

Cum restartam un iPhone 6 / 6S – iPhone Hard Reset

Chiar daca nu apare nimic pe display, punem iPhone la incarcat (sa ne asiguram ca are baterie), il lasam sa se incarce timp de 5 minute, apoi apasam simultan butoanele Home si Sleep (butonul de blocare / deblocare din lateral – dreapta). Tinem apasate cele doua butoane timp de 15-20 de secunde.
In mod normal, dupa acest timp trebuie sa apara ecranul alb sau negru cu sigla Apple (marul), iar telefonul sa porneasca normal.

Dupa acest restart aplicatiile instalate, documenentele, pozele si alte date stocate pe iPhone, nu vor fi afectate.

Daca aceasta metoda nu va ajuta, incercati sa puneti iPhone in DFU mode / Recovery Mode. Aveti nevoie de un Windows PC / Mac OS X cu iTunes instalat, cablu de date si putina atentie. Acest tutorial va este de ajutor.

[HowTo Fix] Display-ul nu se mai deschide, dar iPhone-ul suna cand suntem apelati

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment