Inchide si redeschide toate aplicatiile care ruleaza cu SmartClose

SmartClose este o aplicatie freeware pe care foarte multi utilizatori de PC-uri ar putea sa o gaseasca foarte folositoare. Ce poate sa faca SmartClose? Pai poate sa iti inchida cu un singur click toate aplicatile care ruleaza in acel moment. Nimic deosebit, daca iti amintesti de . Insa SmartClose salveaza starea sistemului inainte sa inchida aplicatiile (snapshot) astfel incat acestea sa poata fi redeschise mai tarziu, fara exceptie, tot cu un singur click.

smartclose smartsettings1

Daca v-ati gasit dese ori in situatia de a trebui sa inchideti toate aplicatiile deschise pentru a restarta PC-ul sau pentru a aloca toate resursele (sau majoritatea acestora) altor procese, si de fiecare data aveti o strangere de inima facand acest lucru, atunci stiti de ce aveti nevoie de SmartClose. :)

1. Salveaza starea curenta a sistemului apoi inchide toate aplicatiile care ruleaza

Smartclose iti inchide toate aplicatiile in mod corespunzator, dupa ce salveaza starea sistemului dinainte de inchiderea acestora si dupa ce salveaza setarile acestora, pentru ca atunci cand vor fi redeschise sa nu trebuiasca sa setati totul de la capat (in versiunile mai noi de Windows SmartClose restarteaza si servicii de sistem care ar putea intrerupe alte procese). In plus, toate resursele ocupate de aplicatii si de procesele acestora vor fi “returnate” sistemului. :)

smartwizardclose1 smartwizardclose2

In cazuri destul de rare, cand SmartClose nu poate inchide pur si simplu o aplicatie deschisa, aceasta va fi terminata cu ajutorul SmartKill (resursele vor fi de asemenea eliberate). Daca nu doriti ca anumite programe sa fie inchise de SmartClose, puteti sa le adaugati la lista de programe protejate.

2. Redeschide toate programele care au fost inchise cu SmartClose

Optiunea de Restore restaureaza una dintre starile precedente ale sistemului, salvate in snapshoturi, redeschizand toate aplicatiile care rulau in acel moment (aveti posibilitatea sa debifati aplicatiile care nu doriti sa se redeschida).

smartwizardrestore smartwizardrestore1

Ca bonus, SmartClose ofera celor curiosi sa afle mai multe informatii despre aplicatie si posibilitatea de a afla mai multe detalii despre propriul sistem si aplicatiile instalate pe acesta.

smartsysinfo

Download SmartClose.

Nota: Compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Inchide si redeschide toate aplicatiile care ruleaza cu SmartClose

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment