Afla cand, de unde si de cate ori iti sunt citite e-mailurile cu WhoReadMe

Atunci cand trimitem e-mailuri, cu totii suntem curiosi sa aflam daca acestea sunt citite, cand sunt citite, de unde sunt citite si, de ce nu, de cate ori sunt citite. WhoReadMe este un serviciu gratuit care ne ajuta sa ne satisfacem aceste mici (sau mari) curiozitati, trimtandu-ne un raport sumar despre ora (si fusul orar) la care e-mailul trimis la o anumita adresa a fost citit, localitatea/tara de unde a fost deschis e-mailul si adresa de IP de pe care a fost citit (pentru informatii mai detaliate, trebuie sa urmati link-ul de la finalul raportului, care va duce in contul dvs de pe WhoReadMe).

who-test

Pentru a putea primi rapoartele in legatura cu e-mailurile trimise de dvs, aveti doua optiuni:

  • ori trimiteti e-mailul de pe contul dvs WhoReadMe
  • ori trimiteti e-mailul de pe contul dvs personal, atasand la urma adresei de email a destinatarului “coada” whoreadme.com (exemplu stealth.settings@gmail.com.whoreadme.com)

Cum functioneaza WhoReadMe?

E-mailurile trimise cu ajutorul WhoReadMe au inserat in continut un gif invizibil (invisible tracking image) hostat pe serverele serviciului. In momentul in care aceste e-mailuri sunt deschise de catre destinatari, gif-ul este downloadat de pe server, in felul acesta aflandu-se informatiile care vor fi raportate expeditorilor.

Cum putem folosi WhoReadMe?

Va creati un cont (gratuit) pe www.whoreadme.com, in formularul de inscriere folosind adresa de e-mail dupa care veti trimite “iscoadele”. Pot fi urmarite pana la 20 de emailuri in acelasi timp iar pentru fiecare dintre acestea veti primi maxim 10 notificari de citire/recitire.

Nota: Cel mai probabil, (din proprie experienta) e-mailurile tracker vor ajunge in Spam/Bulk. Cu toate astea, tot merita incercat. ;)

Afla cand, de unde si de cate ori iti sunt citite e-mailurile cu WhoReadMe

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment