Sterge "Shared Folder Synchronization" din Context Menu (right-click)

"Shared Folder Synchronization" apare in Context Menu (meniul care apare la click-dreapta pe Desktop) pe sistemele care au instalate Microsoft Office 2010 Professional sau . Cei care folosesc Microsoft Office 2007 Professional sau Microsoft Office 2007 Enterprise, gasesc "Shared Folder Synchronization" in Context Menu sub numele de "Groove Folder Syncronization".

stealthsettings.com_015

Aceasta optiune este folosita de foarte putina lume, iar de prezenta ei in Context Menu putem scapa foarte usor modificand in registrii ().

Disable / Remove Shared Folder Synchronization din Context Menu (right-click)

1. Deschidem si merem la :

HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D}

2. Click-dreapta pe {6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D} si "Rename". Dam un nume de genul .remove.{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D} .

3. Restart (valabil numai in anumite situatii).

stealthsettings.com_016

Daca dorim sa reactivam aceasta optiune, trebuie doar sa-I stergem caracterele adaugate la punctul 2.

Tutorial testat pe Windows 7 Ultimate x86 cu Microsoft Office 2010 Professional Plus.

Sterge "Shared Folder Synchronization" din Context Menu (right-click)

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.