Introducing LimeWire – User Guide

Daca cerintele pe care anumiti clienti de sharing cum ar fi DC++, StrongDC sau oDC nu sunt pe placul dvs., atunci probabil ceea ce cautati este un program P2P care sa nu puna foarte multe conditii, care sa aiba viteza buna de download si care sa fie bine “aprovizionat”.

Ei bine, faceti cunostinta cu LimeWire 5.

limewire_5

Acest client de sharing are Java si Flash la baza, si functioneaza perfect fara a cere share de un anumit nr de GB si fara a fi nevoie de o prealabila vanatoare de hub-uri “dotate”. Pur si simplu dati search si alegeti varianta care va convine cel mai mult.

Instalarea se face rapid si este accesibila oricarui user cu conexiune la internet.

lime_language lime_welcome
lime_setup lime_install

Dupa instalare aveti de dat un nr. de click-uri pentru a trece peste mai multe warning-uri in legatura cu folosirea corecta a programelor P2P,

lime_policy setup_1 setup_2

apoi puteti incepe sa downloadati fisierele pe care le doriti (muzica, documente, filme). Toate acestea vin la pachet cu un client de chat integrat (multi-protocol: Gmail, jabber si WLM) asa incat puteti downloada si discuta cu prietenii in acelasi timp, folosind aceeasi aplicatie.

lime_download&chat

Puteti downloada LimeWire Basic (free) de pe site-ul oficial limewire.com, iar daca Basic nu este de ajuns, puteti obtine versiunea Pro pentru 21,95$. Download placut! ;)

Introducing LimeWire – User Guide

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.