Opera Mini 5 Beta – Manage & Read Feeds (RSS Reader)

Cu putine zile in urma s-a lansat ultima versiune de (Opera Mobile). Opera Mini 5 Beta, vine cu o serie de schimbari si imbunatatiri comparativ cu versiunea precedenta (Opera Mini 4.2), dar aceasta versiune beta are inca multe necunoscute pentru utilizatori.
Pe langa sumedenia de noutati aduse in Opera Mini 5 Beta (tabbed browsing, style, password manager, speed dial, etc), sunt si ceva lipsuri.
Marele absent in Opera Mini 5 Beta este RSS Reader-ul. Desi in header-ul browser-ului apare link-ul de feed pentru site-uri si este permisa abonarea la flux, RSS Reader-ul nu apare pe nicaieri in meniul Opera Mobile. Practic ramanem abonati, dar fara a putea accesa lista de feed-uri.  Nu avem buton / link pentru rss reader :)

opera mini 5 feed
opera mini 5 subscribe
opera mini 5 subscribed

Cum accesam RSS Reader in Opera Mini 5 Beta.

– in bara de adresa / URL trebuie sa tastam “feed:list

opera mini 5 feed list

Acum avem acees la Opera Mini 5 – RSS Reader. Putem citi noutatile de pe site-urile la care suntem abonati si putem administra lista de feed-uri (Manage Feeds).

opera mini 5 feed list (2)
opera mini 5 stealth settings

Noi am testat aceasta metoda de access la RSS Reader, pe Opera Mini 5 pentru (BlackBerry Curve 8320), dar cu siguranta aceasta metoda este valabila si pentru versiunile Java ale Opera Mini 5 Beta.

Download Opera Mini 5 Beta : m.opera.com/next

RSS Reader in Opera Mini 5 Beta (BlackBerry)
Stealth Settings .

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment