Save.exe & Savenow.exe (WhenUsearch Adware)

Daca v-ati intrebat vreodata ce reprezinta si de ce ruleaza in PC-ul dvs procesul save.exe, ei bine, acesta este unii dintre intrusii care uneori se furiseaza in sistemele de operare. Cel mai probabil acest proces a fost instalat de dvs – dar fara stirea dvs. – odata cu alta aplicatie/software.

Save.exe a fost reportat ca apartinand programului WhenU search Adware deoarece pe toate PC-urile pe care acest proces ruleaza sunt afisate popup-uri cu reclame, iar uneori au fost observate si modificari in setarile browserelor. De asemenea, save.exe modifica si setarile Startup-ului, astfel incat acesta sa fie pornit dupa fiecare restart al sistemului.

Savenow.exe este un alt proces care apartine programului WhenUsearch Adware. Acesta a fost reportat ca adware (uneori chiar si spyware) deoarece monitorizeaza navigarea pe internet cu scopul de a promova anumite reclame.

Atentie! Daca descoperiti save.exe si savenow.exe ruland in sistemul dvs, recomandarea noastra este sa inchideti/terminati aceste procese si sa le stergeti din sistem. Apoi efectuati o scanare amanuntita a acestuia pentru a va asigura ca aveti sistemul curat.

Save.exe & Savenow.exe (WhenUsearch Adware)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment