MDM.exe (Machine Debug Manager)

MDM.exe este component a catorva produse/aplicatii Microsoft (dintre care precizam suita Microsoft Office) si este responsabil cu rezolvarea erorilor care ar putea aparea in timpul folosirii acestor aplicatii. De asemenea, procesul MDM.exe permite userilor sa rezolve erorile Internet Explorer-ului cu ajutorul unui Script Debugger.

MDM.exe nu este un proces esential pentru functionarea sistemului dvs, acesta putand fi dezactivat foarte simplu din optiunile IE (Tools->Internet Options->Advanced->Browsing)

mdm

sau eliminand procesul din StartUp folosind msconfig.

Desi este considerat a fi un proces sigur, MDM.exe poate ascunde uneori programe malware care, odata instalate, permit unor terte persoane sa acceseze sistemele prin remote din diverse locatii, dispunand astfel de parolele si de infornatiile personale sau bancare stocate in respectivele sisteme. In cazul in care observati mai multe instante ale acestui proces ruland in acelasi timp sau aveti suspiciuni in legatura cu procesul MDM.exe, recomandam efectuarea unei scanari complete a sistemului dvs.

MDM.exe (Machine Debug Manager)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.