How to change Computer & Recycle Bin Desktop Icons in Windows 7

Am vazut in , cum facem sa apara sau sa dispara iconitele  Recycle Bin & Computer de pe Desktop-ul Windows 7. In continuare o sa vedem cum putem schimba iconitele acestor doua shortcut-uri de system.
Daca v-ati plictisit de iconitele default ale Computer si Recycle Bin, din Windows 7, trebuie sa stiti ca aceastea se pot schimba foarte simplu, din doar cateva click-uri.

Cum schimbam pictogramele Computer si Recycle Bin de pe Desktop-ul Windows 7.

desktopiconswindows7

1. In primul rand, trebuie sa aveti la dispozitie trei noi iconite care sa le inlocuiasca pe cele originale ale Windows 7. O iconita pentru Computer si doua pentru Recycle Bin (Full si Empty)

Bin 1 - EmptyBin 1 - FullMy computer-128

Trebuie sa stocati iconitele (.ICO) intr-un folder .

2. Click-dreapta pe Desktop -> Personalize -> Change desktop icons -> selectati Computer sau Recycle Bin & Change Icon … in Desktop Icon Settings.

change icons desktop windows 7

3. Daca nu va satisface nicio iconita din setul default al Windows 7 din “Change Icon“, faceti click pe butonul “Browse…” si selectati iconita salvata de dvs. la punctul 1.

desktop icons settings

Open , OK & Apply & OK.

In acelasi mod schimbati si iconitele pentru Recycle Bin sau Networks

new windows 7 icons

Windows 7 va ofera posibilitatea sa va alegeti cate un set de iconite desktop pentru fiecare tema (windows 7 themes) a Windows 7. Tot ce trebuie sa faceti, este sa bifati optiunea “Allow themes to change desktop icons” in Desktop Icon Settings.

themes icons windows 7

Change default desktop icons in Windows 7.
Stealth Settings .

How to » Noteworthy » How to change Computer & Recycle Bin Desktop Icons in Windows 7

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment