Pandemia Tehnologiei 5G si Teoria Conspiratiei a Antenelor 5G Coronavirus (COVID-19)

La mai toate fenomenele naturale majore sau evenimente care efecteaza omenirea, apar voci iubitoare de teorii conspirationiste si scenarii halucinante. Multi cred cu tarie ca fenomele meteo devastatoare din USA si Europa sunt provocate de Rusia, care stiu ei “pe surse sigure” ca ei detin tehnologia care sa schimbe clima la nivel global. Nici marile seisme nu sunt lasate in voia naturii. Aceste sunt provocate de experimente nucelare sau atomice la mare adancime, dupa mintea unora.

Pandemia provocata de noul coronavirus (COVID-19) este un subiect aflat pe buzele tuturor in primele luni ale lui 2020.
In mintile unora, acest coronavirus ce poate produce o boala respiratorie grava (pneumonie), nu exista. Problemele de sanatate care la aceasta ora au dus la peste 30.880 decese la nivel mondial, sunt de fapt provocate de tehnologia 5G. O sa gasiti astfel de afirmatii pe retelele sociale si pe website-uri obscure, care nu au nimic stiintific la baza.

5G umple spațiul cu zeci de mii de sateliți care duc poluarea electromagnetică globală la noi niveluri, și care reprezintă genocide împotriva umanității

Acest covid19 nu este virus este experiment 5G care este la scara planetara in toată lumea așa zisă civilizata și asta o spun cateva sute de specialisti care atrag atenția lumii

Acest virus însă exista si este provocat de ANTENELE 5G !!! Pentru cei care nu stiu, undele 5G provoaca o mutatie a AND-ului (ADN) in același timp este facut special să distruga sistemul imunitar al corpului!

Tehnologia 5G ESTE O ARMA!

O postare cel putin halucinanta, din care pe langa faptul ca “tehnologia 5G este o ARMA“, mai inteleg ca trebuie sa-mi pun varza rosie la murat ca sa fiu “safe”, ca oamenii de afaceri, vedetele, regii si reginele nu au contact cu oamenii, insa le-au venit unii de hac si le-au pus coronavirus in serul ADRENOCHROME (?!?), iar “pozitivismul” este cauza principala a slabirii sistemului imunitar. Woa!

Poate provoca tehnologia 5G o pandemie sau poate fi cauza coronavirus?

Desigur ca NU. Tehnologia 5G nu provoaca coronavirus si nici antenele 5G nu omoara oameni si alte forme de viata aflate in raza lor.
La fel ca 3G si 4G LTE, noua tehnologie wireless 5G foloseste transmisii radio, utilizand o parte inofensiva a spectrului electromagnetic.  Afirmatiile ca undele 5G provoaca mutatii ale ADN-ului, sunt total nefondate, iar cine lanseaza astfel de texte, nu stapaneste notiuni elementare despre ce reprezinta tehnologia 5G sau acid nucleic ADN.
O sa gasiti pe retelele sociale, multi care sustin ca aceste unde radio sunt de fapt radiatii. Ei bine, nu toate radiatiile sunt daunatoare vietii. Fara unele “radiatii” chiar nu ar fi posibila viata pe pamant. Totusi, termenul de “radiatii” este vazut ca fiind ceva negativ, daunator, de care trebuie sa ne ferim.
Intrucat unda radio este neionizata si nici nu excita electronii, ea nu poate provoca modificari la nivel de ADN si nici coronavirus sau alta boala. Consumand multa vitamina C si varza rosie murata ca sa va protejati de “radiatiile 5G”, nu este o reteta pe care sa o recomandam, asa cum va indeamna utilizatorul din captura de mai sus. Este chiar amuzanta aceasta “reteta”.

Adevaratele pericole nu le reprezinta tehnologiile wireless 3G, 4G sau 5G. Adevaratele pericole sunt “stirile false” (fake news) si asa numitele “teorii ale conspiratiei” lansate in mediul online de personalitati si figuri publice, care cunosc foarte bine arta manipularii si stiu sa produca un “senzational viral”, capabil sa se propage singur.
O stire falsa cu titluri care afcteaza emotional audienta, va avea un impact mult mai mare decat un articol sau o stire bine documentata. Culmea, aceasta din urma va fi considerata suspecta de iubitorii “teoriei conspiratiei”.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment