Power Off – Programeaza PC-ul sa se inchida singur

O aplicatie foarte simpla care nu va cere resurse de sistem si care va ajuta sa programati inchiderea calculatorului dupa un timp prestabilit.

power off

"Power Off" ne permite sa programam inchiderea PC-ului dupa 15, 30, 45, 60 minute3 ore. Partea mai urata a aplicatiei este ca nu ne permite sa ne stabilim singuri intervalul de timp pana la shutdown, insa daca dorim acest lucu putem folosi comanda directa "shutdown -s -t 3600" in "Search programs and files" sau in Command Prompt. .

Un alt punct slab al aplicatiei este lipsa unui mesaj de avertizare inainte de inchidere. Daca pornim aplicatia si uitam de ea in Task Bar, dupa intervalul de timp prestabilit aplicatia va inchide automat PC-ul fara a trimite niciun mesaj de avertizare.
Trecand peste aceste doua punte slabe, aplicatia este excelenta pentru cineva care doreste sa-si programeze inchiderea automata a PC-ului.

Download Power Off

Aplicatia este dezvoltata de romaniasoft.ro si a fost testata de noi pe Ultimate si . Functioneaza perfect.

Bonus : O alta aplicatie interesanta dezvoltata de romaniasoft.ro este Loto 6/49. Aplicatie care va genereaza numerele "castigatoare" la Loto 6/49. Detalii pe site-ul lor. :)

Power Off – Programeaza PC-ul sa se inchida singur

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment