Update Safari 5 & Error in iTunes & QuickTime Installation

Am primit azi o notificare de update pentru noua versiune de Safari, Safari 5. Ca de obicei, in majoritatea cazurilor cea  mai mare realizare este “better performance“. Nu am observat nicio imbunatatire in acest sens, insa sunt cateva chestii noi pe care le puteti afla in detaliu de pe site-ul oficial. .

Apple Software Update Notification.

safari 5

Odata cu instalarea noii versiuni de Safari, in Apple Software Notification am selectat si update-ul pentru iTunes + QuickTime.

Pe sitemele de operare care mi-au trecut prin mana si pe care am vrut sa instalez iTunes + QuickTime, de fiecare data am intalnit aceasi problema. Blocarea procesului de instalare cand este aproape de finalizare. Se pare ca la Apple functioneaza bine legile lui Murphy. In plus, pe langa faptul ca se opreste procesul de instalare acesta nici nu poate fi inchis.

installing iTunes Crash

Cum putem inchide Apple Software Update in cazul unui crash la instalare.

1. Deschidem Task Manager si mergem la tab-ul Processes,

2. Cautam in lista de proces SoftwareUpdate.exe, il selectam apoi facem click pe butonul “End Process“.

apple update software

Dand click pe butonul “Stop” poti sa astepti linistit tot atata timp cat ai asteptat sa termine de instalat pentru ca nu se va intampla nimic. O sa apara “Cancelling…” in loc de “Installing…”.

Nu stiu exact care sunt cauzele insa am ceva banuieli ca ar fi vorba de DifXInstall32.exe.
Sunt de parere ca Safari, iTunes si QuickTime nu isi au locul pe sistemele de operare Windows, cu exeptia posesorilor de device-uri Apple, care au nevoie sa-si sincronizeze fisierele de pe iPod, iPad, iPhone, s.a.m.d.

Aceasta problema apare si la instalarea clean a celor doua iTunes + QuickTime. Daca a mai intalnit cineva aceasta problema pe Windows 7 Ultimate 32-bit este rugat sa lase un comentariu.

Update Safari 5 & Error in iTunes & QuickTime Installation

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment