Error code 0x80070017 la Instalarea Windows 7 de pe DVD – [Solved]

O eroare pe care nu am intanit-o pana azi la instalarea sistemului de operare de pe DVD.
Totul a decurs normal pana la un punct. Dupa ce s-a facut pregatirea instalarii, la pasul de scriere al fisierelor de instalare de pe DVD pe hard-disk, a aparut eroarea:

Windows cannot install required files. The file many be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation.
Error code 0x80070017

Primul lucru la care m-am gandit a fost DVD-ul cu Windows 7. Avea ceva zgarieturi pe el, dar ignorabile pentru o unitate optica. Se pare ca unele sisteme (laptop-uri, PC-uri) desi sunt de "ultima generatie" au unitati optice incapabile sa citeasca DVD la viteze de peste 4x daca nu au drivere instalate. In aceasta situatie, pentru a rezolva eroarea 0x80070017 care apare la instalarea Windows 7 (si din cate am inteles si la )  avem doua variante.

1. Cream un nou DVD cu Windows 7 tras la o viteza mica. 2x – 4x (este o operatiune care cere timp. Scrierea si instalarea unui sistem de operare de pe un CD tras la viteza mica o sa dureze ceva timp)

2. Instalam Windows 7 de pe un USB Stick bootabil. (viteza de instalare mult mai mare in comparatie cu instalarea de pe DVD.)

Am intalnit acesta eroare "Windows cannot install required files. The file many be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code 0x80070017" in timpul instalarii sistemului de operare Windows 7 Ultimate 32-bit pe un laptop Lenovo.

Cum pot sa creez un USB Stick bootabil – Create bootable USB Flash/Pen/Key Drive .

Exista mai multe metode prin care puteti crea un USB stick (flash drive) de pe care sa instalati sistemul de operare Windows 7, insa pentru asta aveti nevoie de kit-ul .iso al sistemului de operare si de un DVD.

1. – tutorial in care este descris pas cu pas procesul de creare al unui USB stick cu Windows 7 via Command Prompt.

2. – simplu dar trebuie sa aveti un CD original sau un ISO original.

3. Novicorp WinToFlash 0.6.0005 beta – o aplicatie foarte simpla si pe intelesul oricui, cu ajutorul careia va puteti crea singuri un USB stick bootabil cu Windows 7.

Download Novicorp WinToFlash 0.6.0005 beta Novicorp WinToFlash 0.6.0005 beta.zip .

Error code 0x80070017 la Instalarea Windows 7 de pe DVD – [Solved]

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment