Error Code 0xC004F061 in Windows 7 (Rezolvare Eroare)

Daca ati asteptat lansarea Windows 7 pentru achizitionarea acestui OS, probabil ati optat pentru una dintre urmatoarele licente: full sau upgrade. Unii dintre cei care ati cumparat pachetul upgrade Windows 7 ati fost intampinati la activarea sistemului de eroarea 0xC004F061.

error

Aceasta eroare apare numai intr-unul din urmatoarele doua cazuri (de altfel aproape identice):

  • fie ati incercat sa activati Windows 7 cu un upgrade key dupa o instalare completa (clean)
  • fie ati vrut sa upgradati de la Vista la Windows 7 dar ati efectuat o instalare completa

Pentru a rezolva eroarea 0xC004F061 singura solutie este sa instalati pe PC-ul dvs unul dintre sistemele Windows anterioare, Vista sau XP, abia apoi upgradati (nu efectuati o instalare clean) la Windows 7.

Atentie! Daca ati formatat hdd-ul PC-ului inainte de instalare, atunci nu veti putea folosi licenta de upgrade pentru activarea sistemului.

How to » Tutoriale si Noutati IT » Error Code 0xC004F061 in Windows 7 (Rezolvare Eroare)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment