Microsoft relanseaza Windows 7 USB/DVD Download Tool

In urma cu cateva saptamani Microsoft a lansat o aplicatie cu ajutorul careia puteau fi create copii ale Windows 7 bootabile de pe USB-stickuri sau DVD-uri. La acea vreme aplicatia a avut viata scurta din cauza unor probleme de licenta, insa recent (mai exact ieri) Microsoft a relansat Windows 7 USB/DVD Download Tool, de aceasta data sub protectia GPL (Genaral Public License).

Celor carora le surade ideea de a avea Windows 7 la purtator (adica bootabil de pe USB-stickuri) – si aici ma refer mai ales la posesorii de netbook-uri (pentru care o instalare de Windows poate fi o adevarata pacoste, de cele mai multe ori) – le recomandam sa downloadeze Windows 7 USB/DVD Download Tool si sa arunce un ochi pe urmatoarele instructiuni:

1. Instalati aplicatia, apoi deschideti-o. Selectati imaginea .iso a Windows 7 OS apoi dati click pe Next

step1

2. Selectati tipul de drive pe care vreti sa creati copia bootabila Windows 7: USB-stick sau DVD

step2

3. Daca selectati USB-stick, vi se va cere sa conectati drive-ul la PC. Acesta va fi detectat automat (daca este compatibil)

step3

4. Dati click pe Begin Copy. Vi se va cere intai sa formatati USB-stickul apoi fisierele de instalare vor fi copiate pe acesta.

step4

5. Daca totul decurge fara erori (este de preferat sa nu folositi PC-ul in tot acest timp), la final va fi afisat mesajul Bootable USB device created successfully.

usb_boot

Nota: Pentru a putea crea un USB-stick bootabil cu Windows 7, sistemul dvs. trebuie sa indeplineasca conditiile:

  • Windows XP SP2, Windows Vista sau Windows 7 (32-bit / 64-bit)
  • Procesor Pentium de minim 233-MHz (recomandat 300 MHz )
  • Minim 50MB spatiu pe hard-disk
  • Unitate DVD-R  sau USB-stick de minim 4GB

Download Windows 7 USB/DVD Download Tool.

Succes! ;)

Microsoft relanseaza Windows 7 USB/DVD Download Tool

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment