Windows 7 Family Pack – S-a lichidat stocul!

La nici doua luni de la lansarea noului sistem de operare Windows 7, Microsoft a pregatit o surpriza, neplacuta de data aceasta, clientilor care detin mai multe PC-uri in casa si pentru care pachetul de licente 3 in 1 era o solutie cel putin rezonabila: stocul a fost epuizat.

windows7_family_pack

Thank you for your interest in Windows 7. The Windows 7 Family Pack is now sold out through many of our partners. Please check our other offers.

Clientii din SUA care au asteptat prea mult (in termeni definiti de Microsoft, bineinteles), pot deja sa isi ia gandul de la necostisitorul Windows 7 Family Pack (3 licente Home Premium la pretul total de 149,99$) singura varianta ramanand achizitionarea separata a licentelor (una singura costand 119,99$). Pentru cei din Europa mai exista cateva sanse (nu prea multe totusi) sa pupe un astfel de cadou inainte de sfarsitul anului, insa acestea sunt atat de mici incat probabil vor trece neobservate (de exemplu, pe site-ul Microsoft UK nu exisa nici o referire la deja fosila Windows 7 Family Pack; deasemenea, Windows 7 nu are preturi traduse pentru mai multe tari europene, printre care amintim si Romania :D).

Aceasta miscare a Microsoftului nu este una intamplatoare, avand in vedere ca sezonul sarbatorilor de iarna si al cadourilor abia este la inceput, insa un purtator de cuvant al companiei a precizat faptul ca Windows 7 Family Pack a fost o oferta in limita stocului disponibil, de care au beneficiat doar cateva tari “privilegiate”.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment