Reclama Samsung Galaxy S4? Sau anti-reclama iPhone?

So some smartphones are smarter than other smartphones?

s-beam 

Samsung s-a obisnuit sa se situeze in top de cand smartphone-ul Galaxy S2 a fost ales telefonul anului 2011, avand in vedere ca numai anul trecut compania a cheltuit peste 4 miliarde dolari pentru marketing, pentru a-si consolida pozitia in defavoarea Apple si a renumitului iPhone. Iar dupa review-urile aparute pana acum, se pare ca noul Galaxy S4 va fi, cel mai probabil, noua minune (the next big thing) in lumea telefoanelor mobile. Cel putin asta sugereaza noua reclama, lansata in urma cu cateva zile:

Reclama scoate in evidenta cateva feature-uri noi ale smartphone-ului Galaxy S4, cum ar fi transferul de fisiere printr-o simpla atingere a telefoanelor intre ele, sau noua modalitate de a afisa mesajele scrise si de a raspunde la apeluri, in acelasi timp luand in ras iPhone-ul, prezentat ca fiind un telefon pentru generatia in varsta. Enjoy! ;)

STEALTH SETTINGS – Samsung Galaxy S4 commercial? Or iPhone anti-commercial?

Reclama Samsung Galaxy S4? Sau anti-reclama iPhone?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment