Setati-va aplicatiile sa se deschida intotdeauna in Maximized Window

Unele aplicatii pur si simplu nu sunt facute pentru a fi deschise/tinute in modul Windowed (decat in cazuri extreme, in care 2 sau mai multe astfel de aplicatii trebuiesc afisate in acelasi timp pe monitor sau… situatii asemanatoare). De exemplu, nu stiu nici un utilizator Windows care prefera sa isi tina browserul (sau browserele…) Windowed (asta nu inseamna, totusi, ca ei nu exista). Idem si in cazul Microsoft Word-ului, Excel-ului sau a altor aplicatii cum ar fi Windows Live Writer, si, in special, jocurile. Insa uneori, aceste aplicatii se incapataneaza sa se deschida oricum, numai Mazimized nu.

Cum putem seta anumite aplicatii sa se deschida numai in modul Mazimized?

Daca doriti sa “convingeti” anumite aplicatii sa se deschida numai in modul Maximized, puteti face acest lucru foarte simplu:

  • localizati aplicatia
  • dati click-dreapta pe ea si selectati Properties din meniul afisat
  • mergeti la tab-ul Shortcut si selectati Maximized in dreptul Run
wlw_maximized flock_maximized
  • Apply –> OK, apoi inchideti fereastra de Properties.

Asta e tot! :)

Nota: va trebui sa repetati instructiunile pentru fiecare aplicatie in parte (dintre cele pe care doriti sa le deschideti in Maximized Window sau, dupa preferinte, in Normal Window/Windowed).

Setati-va aplicatiile sa se deschida intotdeauna in Maximized Window

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment