Transforma interfata grafica a Windows 7 in Windows XP [Windows 7 Themes]

a avut un succes impresionant inca din perioada in care inca se mai afla in stadiul de teste (succes datorat tocmai acestei perioade de feed-back), si este declarat de un numar din ce in ce mai mare de utilizatori a fi (in limita realismului, iar versiunile viitoare nu intra in discutie :P). Cu toate acestea, Windows XP inca detine monopol pe plan international iar un numar impresionant de fani care au renuntat la acesta in favoarea Windows 7 (din diverse motive, printre care amintim si constientizarea termenului “evolutie”) inca resimt greu aceasta despartire, in general din cauza obisnuintei.

Pentru cei care se regasesc in randurile de mai sus, le sugeram sa transforme interfata grafica a Windows 7 in Windows XP pentru a rezolva problema nostalgiei si le punem la dispozitie trei teme in acest sens:

1. Windows XP Theme pentru Windows 7 – Luna Aero XP Theme >>download link<<

Luna Aero XP Theme

2. Windows XP Theme pentru Windows 7 – Luna Royal XP Theme >>download link<<

windows xp luna theme - windows 7

3. Windows XP Theme pentru Windows 7 – Luna XP Theme (Blue XP) >>download link<<

Luna XP Theme

Cum instalam o tema personalizata pe un sistem de operare Windows?

De-a lungul anilor au existat diverse programe sau metode (majoritatea complicate) care ofereau posibilitatea userilor Windows sa instaleze si sa foloseasca diverse teme personalizate. Mai nou aceasta problema poate fi rezolvata mult mai simplu, cu ajutorul unui patcher universal care ne permite sa modficam tot ce inseamna style-ulul unui sistem de operare: butonul de Start, Taskbar, Windows Explorer, Control Panel si efectele vizuale (compatibil cu toate versiunile Windows XP, Windows Vista si Windows 7; utilizati instructiunile de folosire incluse in arhiva).

Universal Theme Patcher v1.5 >>download link<<

Dezarhivati temele (pe care mai intai le-ati downloadat folosind linkurile de mai sus) si apoi mutati folderele temelor si fisierele .theme in folderul C:WindowsResourcesThemes

themes_folder

Pentru a activa temele instalate, dati click dreapta pe Desktop->Personalize (sau click-dreapta pe Desktop->Properties in XP si Vista) si dati dublu-click pe acestea (sau selectati-le si dati click pe OK, dupa caz).

Nota: Universal Patcher se foloseste doar o singura data, apoi puteti instala oricate teme doriti pentru a va personaliza sistemul de oparare.

How to » Downloads » Transforma interfata grafica a Windows 7 in Windows XP [Windows 7 Themes]

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment