Trimite e-mailuri cu atasamente de pana la 200MB gratuit!

Indiferent de clientul de e-mail folosit, exista o limita de maxim 30MB (cu indulgenta, avand in vedere ca in unele cazuri limita este de maxim 10MB) pentru atasamente (fisiere trimise via e-mail catre diversi destinatari), iar aceasta limita impusa ne poate strica uneori intreaga zi. Mai ales in cazul in care fisierul (sau fisierele) care trebuie expediat urgent via e-mail depaseste cu mai putin de jumatate de MB limita admisa si ne trezim cu un mesaj de eroare de toata frumusetea care ne avertizeaza ca marimea atasamentului poate fi de maxim xMB/e-mail iar fisierul nu poate fi atasat. Nasol, nu?

E adevarat ca fisierele de dimensiuni mari pot fi transferate fara probleme prin intermediul programelor de chat, dar aceasta nu este o solutie decat pentru cei care folosesc astfel de programe si, mai ales, care le folosesc in acelasi timp. Deci, nu e chiar solutia perfecta, nu?

Probabil la acest lucru s-au gandit si cei de la mailbigfile.com atunci cand au creat serviciul de transfer gratuit a fisierelor mari, limita maxima fiind una extrem de convenabila, si anume 200MB (suna altfel fata de 10MB, nu? :P). In plus, contra unei sume acceptabile (15€/an) poti mari considerabil aceasta limita, pana la 2GB/fisier.

Cum functioneaza serviciul gratuit MailBigFile?

mailbigfile_graffle

1. Expeditorul uploadeaza fisierul pe serverele MailBigFile

2. Destinatarul primeste un e-mail cu link-ul de unde poate descarca fisierul.

3. Destinatarul acceseaza link-ul primit via e-mail si descarca fisierul trimis de expeditor.

Simplu, nu?

Fisierele uploadate pe serverele MailBigfile pot fi descarcate de maxim 10 ori si sunt accesibile 5 zile. Daca nu e necesara expedierea de fisiere mai mari de 200MB, nu e nevoie sa va creati cont si sa va logati inainte de a le uploada: pur si simplu accesati site-ul si trimiteti e-mailul. Daca trebuie sa expediati fisiere mai mari de 200MB, o sa va coste (nu foarte mult) dar o sa beneficiati si de diverse alte avantaje. Pentru mai multe informatii accesati site-ul MailBigFile.

Nota: Este foarte posibil ca e-mailul care contine linkul catre fisierul uploadat, expediat de MailBigFile, sa ajunga in folderul Spam/Bulk al destinatarului, de aceea este recomandat sa anuntati destinatarul inainte sa treaca adresa de e-mail noreply@mailbigfile.com in lista de contacte (address book).

Trimite e-mailuri cu atasamente de pana la 200MB gratuit!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment