Verifica problemele de performanta ale sistemului tau Windows 7

Desi sunt destule programe, care mai de care mai elaborate si mai laudate, care schimba setarile sistemelor astfel incat acestea sa castige la capitolul performanta (bineinteles in detrimetrul altor capitole, cum ar fi cel al efectelor vizuale sau al economiei de baterie), sunt destul de putini utilizatori Windows 7 care stiu ca exista un Performance troubleshooter integrat in acest sistem de operare, care permite userilor sa identifice cauzele care scad performanta acestuia. In plus, ajusteaza si setarile sistemului astfel incat sa elimine problemele de performanta .

Pentru a verifica daca sistemul tau are probleme de performanta (sau daca deja esti constient de acest lucru, si doresti sa afli care sunt cauzele exacte), urmeaza pasii de mai jos:

  • deschide Control Panel si da click pe Find and fix problems, sub System and Security

fix-performance

  • in Troubleshooting da click pe Check for performance issues (tot sub System and Security), apoi da click pe Next si asteapta pana cand sunt verificate toate setarile sistemului (pentru a fi sigur ca problemele vor fi rezolvate, recomandam ca inainte sa dati click pe Advanced –> Run as administrator).
check-performance troubleshoot
  • dupa ce problemele vor fi identificate (in cazul in care acestea exista) si rezolvate, puteti verifica un raport detaliat setarilor verificate si/sau puteti inchide troubleshooter-ul.
problem-fixed report

Nota: Performanta scazuta a unui sistem, cauzata de o configuratie slaba, nu poate fi imbunatatita folosind troubleshooterul integrat Windows 7.

Verifica problemele de performanta ale sistemului tau Windows 7

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment