Windows 7 Enterprise 90-Trial – Disponibil la download pana pe 31 decembrie 2010

Nu stiu datorita carui “experiment stiintific” Microsoftul a ajuns sa se considere un fel de Mos Craciun altoit cu Iepurasul de Paste (ori o fi in competitie si cu cei doi?), insa cert e ca nu ne plangem. Asa cum spuneam intr-un post anterior, unul dintre recentele ”cadouri” Microsoft a fost . Data limita de disponibilitate a acestei versiuni cu “ceas” ar fi trebuit sa fie ieri, 31 martie 2010. Cu toate acestea (si in ciuda faptului ca azi este 1 aprilie), s-a decis prelungirea promotiei pana pe 31 Decembrie 2010, ceea ce inseamna ca puteti downloada si testa acest trial special oricand pana la sfarsitul anului.

Windows 7 Enterprise 90-day Trial este disponibil in ambele versiuni – 32bit si 64bit – si in cateva limbi – printre care nu se numara si cea romana.

Daca va hotarati sa testati acest trial pe calculatorul(-oarele) din dotare, mai inainte de toate asigurati-va ca:

  • ati facut un back-up al tuturor datelor importante stocate in PC
  • aveti procesor care va permite instalarea acestui OS , adica de minim 1GHz, minim 1GB RAM si minim 16 GB spatiu pe hard-disk
  • aveti unitate DVD compatibila
  • aveti acces la Internet

Windows7Enterprise

Download Windows 7 Enterprise 90-day Trial.

Note:

  • Desi este disponibil pana de Anul Nou, trialul este doar de 90 zile. De exemplu, puteti downloada si instala acest trial pana pe 31 decembrie, insa acesta va expira dupa 3 luni de la data instalarii, dupa care sistemul va incepe sa se restarteze din ora in ora.
  • Trialul trebuie activat in maxim 10 zile de la instalarea acestuia, altfel sistemul va incepe sa se restarteze din ora in ora, pana cand va fi activat (nu veti avea nevoie de product key, acesta este integrat in imaginea de instalare).
  • Faptul ca acest post a fost publicat pe 1 aprilie – traditionala zi a pacalelilor – este o simpla concidenta si trebuie tratata ca atare.

Windows 7 Enterprise 90-Trial – Disponibil la download pana pe 31 decembrie 2010

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment