Wink si Star-Light, doua marci proprii de electronice si electrocasnice, lansate de eMAG

Celebrul retailer online eMAG este pe cale sa lanseze noi produse din categoria electronice si electrocasnice, aduse in Romania sub brand-urile proprii Wink (dispozitive mobile si accesorii) si Star-Light (articole electronice si electrocasnice).

De ceva vreme, eMAG comercializeaza sub noul brand Wink, mai multe modele de tablete de nivel entry-level, urmand ca, in primul semestru al anului in curs, oferta sa se extinda si cu modele mai performante din gama mid-high, precum si cu sapte modele de terminale smartphone.

Prin produsele comercializate sub brandul Wink, dorim ca beneficiile tehnologiei actuale sa devina accesibile unui public cat mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adreseaza clientilor pasionati de mobilitate, conectivitate, dar care acorda o importanta sporita investitiei in achizitia produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Marci Proprii eMAG.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, tableta Wink One utilizeaza un procesor quad core Allwinner A31S (cu nuclee ARM Cortex A7 la 1GHz), oferind un display IPS de 7”, ce detine o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. De mentionat este faptul ca noua tableta are o memorie RAM de 1024 MB, 8 GB spatiu de stocare si foloseste sistemul de operare Android v4.4.2 KitKat, un sistem cu functionalitate imbucuratoare.

TV Star-Light

Tableta Wink Connect 3G are incorporat un procesor quad-core (MediaTek 8382 cu frecventa de 1.3 GHz), sustinut cu 1GB memorie RAM si conectat aceluiasi ecran IPS de 7” cu rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Spatiul de stocare are capacitatea de 8GB si integreaza versiunea Android 4.2.2 JellyBean.

Cu performante mult mai ridicate, modelul Wink Elite 7.85 dispune de un procesor quad-core la 1.3GHz (nuclee Cortex-A7) si pune la dispozitie un display IPS de 7.85”. Memoria interna de 16GB poate fi expandabila cu pana la 32GB, daca folosim ca si atasament un card microSD. Tableta utilizeaza sistemul de operare Android v4.4.2 KitKat.

wink-tablet-elite-7-85-1

Sub egida brand-ului propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul anului 2014 produse din gama electrocasnice de dimensiuni mici. La inceputul acestui an, a adaugat in portofoliu trei modele de televizoare, urmand ca, in perioada urmatoare, sa aiba loc lansarea, sub tutela aceluiasi brand, a unor noi modele de televizoare, echipamente audio, precum si electrocasnice mari.

Wink si Star-Light, doua marci proprii de electronice si electrocasnice, lansate de eMAG

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment