Circle to Search. O nouă funcție de căutare cu AI pe Android.

Google face un pas important în revoluționarea căutărior pe dispzitivele mobile Android. Compania a anunțat recent o funcție inovatoare denumită “Circle to Search”, care cu siguranță va ajuta posesorii de dispozitive Android să descopere lucruri noi într-un mod foarte plăcut.

Această tehnologie revoluționară utilizează inteligența artificială pentru a face procesul de căutare mai intuitiv și mai accesibil pe telefoanele Android.

Circle to Search este o funcție care vă permite să căutați instantaneu informații despre orice obiect sau element pe care îl vedeți pe ecranul telefonului Android. Fără a mai fi nevoie să schimbați între diferite aplicații, puteți activa Circle to Search printr-un simplu gest, cum ar fi încercuirea unui element, evidențierea sau scrierea deasupra elementului despre care doriți să aflați mai multe informații.

Atunci când întâlniți ceva interesant sau doriți să obțineți mai multe informații despre un anumit obiect sau subiect, puteți apăsa lung butonul de “Home” sau bara de navigare a telefonului Android pentru a activa Circle to Search. Apoi, cu ajutorul gesturilor simple, precum înconjurarea sau evidențierea, puteți selecta obiectul dorit și Google Search se va ocupa de restul. Această funcție inovatoare acceptă și alte gesturi precum scrierea și atingerile pentru a facilita găsirea răspunsurilor dorite.

La ce te ajută această nouă funcție de căutare?

Circle to Search este o funcție utilă în foarte multe situații. De exemplu, atunci când vă uitați la un videoclip “Outfit of the Day” și doriți să identificați brandurile hainelor purtate de creator, sau când vedeți o imagine pe rețelele sociale cu un aliment delicios și doriți să aflați mai multe despre el. Prin simpla încercuire cu degetul a obiectului de interes, puteți accesa informații detaliate despre acesta, fără a părăsi aplicația sau site-ul în care se află.

Circle to Search
Circle to Search

Via: Google The Keyword.

Related: Search Generative Experience (SGE)

Această nouă caracteristică va fi lansată pe 31 ianuarie pe unele dintre cele mai performante smartphone-uri Android, inclusiv Pixel 8, Pixel 8 Pro și noul Samsung Galaxy S24. Această funcție va fi disponibilă în toate limbile și locațiile în care aceste dispozitive sunt comercializate.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Android » Circle to Search. O nouă funcție de căutare cu AI pe Android.
Leave a Comment