Acces instant la noile fotografii de pe smartphone pe Windows 11

Microsoft a introdus recent o nouă caracteristică prin care utilizatorii de Android pot avea acces instant la noile fotografii de pe smartphone pe Windows 11. Mai exact, imediat ce faci o poză sau o captură de ecran pe telefonul mobil, pe Windows 11 o să primești imediat o notificare cu noua fotografie.

Înlocuind experiența anterioară de captură remote cu Phone Link anunțată de Microsoft în septembrie, această nouă caracteristică permite primirea de notificări instant pe PC-ul tău atunci când faci o fotografie sau o captură de ecran pe dispozitivul tău Android.

Activează accesul instant la noile fotografii de pe smartphone pe Windows 11

Ca să activezi pe Windows 11 notifcările pentru noile poze și capturi de ecran făcute cu telefonul mobil Android, trebuie să urmezi pașii din ghidul de mai jos:

1. Accesează “Settings” în Windows 11, apoi navighează la secțiunea “Bluetooth & devices”.

2. Accesezi opțiunile”Mobile devices”, unde vei permite calculatorului să acceseze telefonul tău Android. “Allow this PC to access your mobile devices”.

3. Când activezi pentru prima dată această opțiune, prin Microsoft Store, vei primi o actualizare pentru Cross Device Experience Host. Așteaptă până se descarcă și se instalează această componentă.

4. Noua opțiune “Get new photo notifications” va fi activată automat pentru dispozitivul dvs. Android.

Sync Android Phone with Windows 11
Sync Android Phone with Windows 11

Avantajele acestei caracteristici

Pe lângă faptul că o fotografie făcută cu telefonul poate fi vizualizată imediat de pe calculator, această nouă caracteristică mai aduce două avantaje majore: rapiditate și editare ușoară.

Fotografiile și capturile de ecran de pe smarthone vor fi disponibile aproape instant pe calculatorul tău, unde le poți edita direct în Snipping Tool sau în alte aplicații de pe PC-ul tău, fără a mai face transferuri complicate.

Related: Cum activezi Windows Photo Viewer în Windows 11

Prin această opțiune de acces instant la noile fotografii de pe smartphone pe Windows 11, Microsoft dorește să ofere o experiență mult mai bună în interacțiunea dintre calculator și telefonul mobil.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Tutoriale si Noutati IT » Acces instant la noile fotografii de pe smartphone pe Windows 11
Leave a Comment