Cum sa adaugati My Computer la Taskbar pentru un acces mai rapid

Uneori, accesul rapid la foldere este un avantaj pentru majoritatea utilizatorilor de PC-uri. Cand ai nevoie urgenta de anumite informatii stocate intr-unul din multele foldere imprastiate pe partitiile hard-disk-ului, metoda “traditionala” de acces, desi iti “mananca” doar cateva clipe, poate fi relativ iritanta. De ce sa te chinui sa deschizi My Computer, apoi partitia pe care este folderul cautat si abia dupa aceea sa ajungi la destinatie cand poti accesa direct “capatul liniei” via Taskbar?

Cum? Nimic mai simplu: click dreapta pe Taskbar iti va afisa meniul acesteia. Din meniul respectiv selectezi Toolbar, apoi click pe New Toolbar.

new toolbar  

In fereastra deschisa cauti si selectezi folderul dorit, in acest caz este vorba de intregul PC (My Computer), apoi dai click pe OK.

add folder

Astfel in Taskbar va aparea meniul My Computer, prin care vei putea accesa rapid folderele de pe hard-disk. Metoda este valabila si in cazul in care vrei sa accesezi direct un folder “ingropat” in maruntaiele sistemului fara a fi nevoit sa deschizi mai multe usi pentru aceasta. ;)

computer toolbar

Testat Windows XP si Windows Vista.

Cum sa adaugati My Computer la Taskbar pentru un acces mai rapid

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment