Cum sa customizam Windows Explorer Navigation Panel in Windows 7

Daca obisnuiti sa folositi panoul de navigatie din Windows Explorer pentru a naviga dintr-o partitie in alta sau dintr-un folder in altul si doriti sa aflati cum il puteti customiza pentru a avea acces mai rapid la folderele personale sau pentru a elimina din acesta cateva shortcut-uri pe care nu le intrebuintati, cu siguranta veti gasi folositoare aplicatia pe care o vom prezenta in acest articol.

Windows 7 Navigation Pane Customizer este o aplicatie portabila (nu necesita instalare) cu ajutorul carora utilizatorii pot adauga sau elimina rapid elemente din panoul de navigatie al Windows Explorer (ideal pentru cei care nu doresc sa modifice manual registrii de sistem).

Cu doar cateva click-uri puteti adauga in Navigation Panel scurtaturi catre folderul personal din Users, Control Panel sau Recycle Bin, sau puteti dezactiva/reactiva Libraries, Favorites, Network si HomeGroup.

win7-navigation-pane-customizer

Pentru a personaliza panoul de navigatie al Explorerului, bifati shortcuturile pe care doriti sa le adaugati si debifati shortcuturile pe care doriti sa le eliminati, apoi dati click pe Apply Settings. Aplicatia va restarta automat explorer.exe pentru ca modificarile facute sa aiba efect.

explorer-navigation-panel

Daca doriti sa reveniti la setarile initiale pentru Windows Explorer Navigation Pane, dati click pe Restore Settings.

STEALTH SETTINGS – How to customize Explorer Navigation Panel in Windows 7

Cum sa customizam Windows Explorer Navigation Panel in Windows 7

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment