Customizeaza Windows 8 Setup cu WinReducer8

Fata de Windows 7, Windows 8 se instaleaza mult mai rapid si ocupa mai putin spatiu pe computer. De asemenea, Microsoft a facut mult mai simpla pentru utilizatori repararea Windows 8 prin adaugarea feature-urilor Refresh si Reset PC. Insa cu siguranta sunt destui useri care prefera sa customizeze Windows 8 Setup astfel incat acesta sa contina driverele necesare (pentru a scuti timp dupa o reinstalare de sistem), sau pentru a scoate din acesta diverse feature-uri Windows sau aplicatii default pe care nu intentioneaza sa le folseasca, creand astfel o versiune mai light a sistemului de operare (extrem de utila in cazul in care doriti sa instalati sistemul pe un SSD).

WinReducer8 este o utilitate gratuita care le permite utilizatorilor Windows 8 sa customizeze imaginea de instalare a acestui sistem, cu ajutorul acesteia putand sa scoata din setup feature-uri, servicii, fonturi, teme, limbi si aplicatii default ale Windowsului, si sa integreze in acesta driverele necesare in functie de configuratia sistemului.

WinReducer8

De asemenea, utilizatorii pot alege propria imagine de background pentru Windows 8 Setup (adica imagine care este afisata in timpul instalarii Windowsului) din tab-ul Unattended.

change-windows8-setup-background

Cum se foloseste WinReducer8?

  • rulati aplicatia, apoi incarcati fisierele de setup pentru Windows 8 (dupa ce le-ati extras din imagine ISO de instalare)

WinReducer8-components

  • selectati item-urile (elementele) pe care doriti sa le eliminati din setup si alegeti ce doriti sa includeti in acesta (drivere, aplicatii etc.)

WinReducer8-customization

  • apoi introduceti codul de licenta pentru versiunea dvs de Windows 8 si dati click pe butonul Apply.

Si gata, in cateva minute veti avea propria imagine de instalare cutomizata pentru Windows 8. Dupa ce creati imagine de instalare personalizata, puteti crea un DVD- de instalare sau un USB Stick bootabil cu ajutorul caruia sa instalati sistemul customizat pe computerul (sau computerele) din dotare.

Nota: WinReducer8 este compatibil cu toate versiunile de Windows 8, pe 32 sau 64 biti.

STEALTH SETTINGS – Customize Windows 8 Setup with WinReducer8

Customizeaza Windows 8 Setup cu WinReducer8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.