Deblocare ID / Cont Y!M – Your account has been locked!

Cred ca Y!Messenger a inceput sa o ia razna rau de tot de la o vreme. In ultima saptamana a trebuit sa-mi resetez parola de Yahoo! de 4-5 ori.
Fara sa gresesc parola sau mi-o schimbe cineva, ma trezeam cu mesajul “Your account has been locked” cand incercam sa ma loghez pe Y!Messenger, iar la Yahoo! Mail imi spunea ca am gresit parola.
Din cate stiam, mesajul “Your account has been locked” apare dupa cateva incercari de logare esuate. Probabil ca cineva incerca sa-mi sparga parola de Y!M sau sa ma impiedice sa ma loghez in contul de Yahoo!.

sing in problem

Rezolvare problema “Your account has been locked

In contul de Yahoo! se poate seta o adresa de e-mail alternativa. Adresa de e-mail alternativa ne foloseste la resetarea parolei, chiar si atunci cand uitam datele personale sau raspunsurile la intrebarile secrete, setate cand am creat contul de Yahoo!.

1. Click pe “I can`t access my account“.

i cant access my account

2. Bifam casuta “My password doesn`t work

forgot pass step 1

3. Introducem ID-ul pentru care vrem sa recuperam parola si codul de siguranta din imagine.

forgot pass step 2

4. Introducem adresa de e-mail alternativa. La care bineinteles, trebuie sa-i stim parola.

forgot pass step 3

5. Verificam adresa de e-mail alternativa si facem click pe link-ul de resetare al parolei. Reset My Password.

forgot pass step 5

6. In pagina care se deschide, va trebui sa va introduceti parola. Aceasta poate fi parola dvs. actuala (cea care nu mai era acceptata) sau o noua parola.

forgot pass step 6

Acum va puteti loga pe Messenger sau pe Yahoo! Mail fara probleme. Aceasta este o metoda re recuperare a parolei, dar functioneaza si in cazul in care aveti un ID blocat. Este o solutie eficienta de deblocare a parolei de Yahoo! Messenger / Mail & etc Yahoo!.

Unlock Yahoo! Account Password – Deblocare ID Yahoo!

& Co..

How to » Curiosity » Deblocare ID / Cont Y!M – Your account has been locked!

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment