Rezolvare Eroare – Error launching installer

System cannot find the path specified sau Error launching installer sunt doua eroari tipice sistemelor de operare Windows XP. Aceste erori ne impiedica sa instalam aproape orice aplicatie. Sunt cazuri cand s-a download-at kit-ul de Winamp sau Yahoo! Messenger, iar la pornirea instalrii a aparut eroarea “Error launching installer “.

Rezolvare eroareError launching installer

1. Asigurativa ca numele folderului in care a fost descarcat kit-ul de instalare nu contine diactritice sau alte caractere speciale. La baza instalarii softurilor sta Windows Installer-ul. Daca acesta nu poate sa citeasca calea de instalare (path-ul), va returna mesajul de eroare System cannot find the path specified sau Error launching installer.
Reedenumiti numele folderului sau copiati fisierul de instalare intr-un alt folder. Daca eroarea persista, stergeti kit-ul de instalare si descarcati iar aplicatia. De aceasta data intr-un folder care sa nu contina diacritice sau caractere speciale in nume. Indicat ar fi sa descarcati si sa pastrati kit-ul de instalare pe Desktop, pana se finalizeaza instalarea.

“System cannot find the path specified” & “Error launching installer” – Windows XP Errors

.

How to » Noteworthy » Rezolvare Eroare – Error launching installer

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment