Schimba sau dezactiveaza functiile tastelor [Windows XP map – remap keyboard buttons]

Uneori am vrea sa schimbam sau sa dezactivam rolul unei taste. De exemplu tasta Delete sa execute functia de Space, iar tasta Windows sa devina Enter. Putem dezactiva total tastele Caps Lock, Tab sau qwerty … dar pentru a face acest lucru trebuie sa intram in inima sistemului de operare. In (Windows Registry). O operatiune asemanatoare a fost publicata de noi pe la inceputul anului. Atunci aratam doar .
Aceasta operatiune de schimbare a functiilor tastelor, nu implica instalarea sau rularea vreunui software. Pur si simplu trebuie facut un remap (schimbarea functiilor pe taste) al tastaturii, dar pentru a incepe sa faceti acest lucru trebuie sa stapaniti bine registrii. O operatiune Oricare ar fi nivelul dvs. de cunostinte este bine sa faceti un backup inainte sa va apucati de modificat in Registry Editor. Gasiti care va explica exact cum puteti face acest backup de registrii.

Cum schimbam / dezactivam functiile tastelor (butoanelor de pe tastatura) in Windows XP

Download Tutorial Document :

Pentru a deschide acest document cu Microsoft Word 2003, trebuie sa instalati pack-ul de compatibilitate cu Office Word 2007 care sa va permita deschiderea documentelor .docx . Gasiti aici un tutorial care va ajuta sa aflati cum puteti deschide si edita un fisier .DOCX in Microsoft Office 2003: .

Mmap – remap keyboard buttons.

– sitemap .

Schimba sau dezactiveaza functiile tastelor [Windows XP map – remap keyboard buttons]

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment