Descarca noul client SkyDrive pentru Windows si upgradeaza-ti contul la 25 GB spatiu de stocare gratuit

Desi Microsoft SkyDrive este disponibil de cativa ani si are un numar destul de ridicat de utilizatori, foarte multi useri Windows fie nu stiu ce reprezinta SkyDrive, fie nu au fost interesati de ce le poate oferi acest serviciu. Insa odata cu anuntul oficial despre lansarea Google Drive, Microsoft se pare ca s-a hotarat sa faca SkyDrive-ul cat mai popular printre utilizatorii Windowsului: pentru o perioada limitata acestia pot upgrada gratuit spatiul de stocare online de la 7 GB la 25 GB, iar accesul la acesta poate fi facut acum mult mai rapid prin intermediul noului client SkyDrive pentru Windows.

Unul dintre beneficiile majore ale utilizarii clientului SkyDrive pentru Windows este posibilitatea de a face transfer de fisiere (maxim 2 GB/fisier) intre computer si contul SkyDrive printr-un simplu drag-and-drop. In plus, toate fisierele de pe SkyDrive pot fi acum accesate offline, iar acestea pot fi administrate direct din Windows Explorer.

skydrive-sync

Cum functioneaza clientul SkyDrive pentru Windows?

Dupa instalarea clientului, utilizatorii trebuie sa se logheze mai intai folosind userul si parola pentru contul Windows Live pentru a putea accesa folderul SkyDrive prin intermediul Windows Explorer.

skydrive-login

Locatia default a folderului SkyDrive este C:Usersnume-userSkyDrive, insa aceasta poate fi modificata in functie de preferintele utilizatorilor cu un simplu click pe butonul Change.

change-skydrive-location

De asemenea, exista si optiunea de a putea accesa fisierele de pe computer de pe orice alt dispozitiv (computer, telefon mobil sau tableta) conectat la acelasi cont SkyDrive.

syncronizing-files

Pentru un acces mai rapid la folderul SkyDrive si la functii importante ale acestuia, clientul pentru Windows va plasa dupa instalare si un shortcut in systray-ul sistemului.

skydrive-systray

Download SkyDrive client pentru Windows

Dupa cum spuneam si la inceputul articolului, Microsoftul le ofera utilizatorilor SkyDrive si o “promotie”, si anume posibilitatea de a upgrada gratuit, si pentru o perioada limitata, spatiul de stocare al SkyDrive-ului de la 7 GB la 25 GB. Pentru a putea facea acest upgrade, utilizatorii trebuie sa dea click-dreapta pe iconita SkyDrive din systray (sau sa acceseze contul din interfata web), apoi sa dea click pe Manage Storage.

upgrade-skydrive-storage

Apoi, dupa ce vor da click pe butonul Free Upgrade in planul SkyDrive Free, utilizatorii vor fi anuntati ca spatiul de stocare a fost marit la 25 GB.

skydrive-storage

Daca pana acum v-ati numarat printre utilizatorii Windows care nu au avut nici o interactiune cu serviciul SkyDrive pus la dispozitie de Microsoft, sau nu ati acordat prea multa atentie acestuia, recomandarea noastra este sa nu stati pe ganduri si sa analizati avantajele oferite (posibilitatea de a stoca fisiere online, accesibile atat de pe PC cat si de pe dispozitivele mobile din dotare si sincronizate in permanenta cu acestea; posibilitatea de a share-ui sau de a mentine fisierele stocate private; posibilitatea de a accesa fisierele de pe computer de pe alte dispozitive prin intermediul SkyDrive) si sa profitati de oferta limitata de a mari spatiul de stocare.

STEALTH SETTINGS – Download SkyDrive client for Windows and upgrade to 25 GB free storage

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment