Dezinstaleaza complet aplicatiile din Windows cu Mirekusoft Install Monitor

Majoritatea aplicatiilor pe care le instalam in Windows lasa in urma lor, atunci cand sunt dezinstalate, fisiere si registrii care acumulate, pot creea oarece probleme, fie direct sistemului prin marirea timpului de bootare sau de reactie al acestuia, fie altor programe instalate prin coruperea acestora, ducand la o functionare necorespunzatoare.

Mirekusoft Install Monitor este un uninstaller gratuit, cu ajutorul caruia utilizatorii pot dezinstala complet aplicatiile de care nu mai au nevoie in Windows. In plus, monitorizeaza si schimbarile pe care le suporta sistemul la instalarea unei aplicatii si resursele consumate de aceasta.

Pentru a dezinstala, modifica sau repara un program din lista afisata de Install Monitor, nu trebuie decat sa il selectati, apoi sa dati click pe unul dintre butoanele Uninstall, Change sau Repair.

uninstall

Dupa dezinstalarea unui program, dati click pe butonul Clean up pentru a curata sistemul de fisierele si registrii lasati in urma de acesta.

clean-up

De asemenea, pentru a afisa toti registrii scrisi de o anumita aplicatie in sistem, selectati respectiva aplicatie, apoi dati click pe tab-ul Contents (in partea de jos a ferestrei).

registry-content

In tab-ul Startup puteti identifica item-urile care permit pornirea automata a unui program la bootarea sistemului.

Cerintele de sistem minime pentru utilizarea Mirekusoft Install Monitor sunt:

  • Windows 7, Windows Vista (SP1 sau 2), Windows XP (SP3)
  • procesor de minim 1 GHz
  • 512 MB de RAM

STEALTH SETTINGS – Completely uninstall Windows apps with Mirekusoft Install Monitor

How to » Downloads » Dezinstaleaza complet aplicatiile din Windows cu Mirekusoft Install Monitor

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

1 thought on “Dezinstaleaza complet aplicatiile din Windows cu Mirekusoft Install Monitor”

Leave a Comment