Dezinstalati orice aplicatie din Windows cu Geek Uninstaller

Una dintre marile nemultumiri ale utilizatorilor Windows este aceea ca de fiecare data cand folosesc uninstaller-ul integrat in sistem pentru a dezinstala o aplicatie, acesta lasa cateva “amintiri” in urma, de regula fiind vorba de setarile/preferintele userilor pentru aplicatia respectiva, ceea ce poate duce la aparitia anumitor erori atunci cand dorim sa reinstalam aplicatia, sau chiar pot da conflicte cu alte aplicatii de genul celei dezinstalate. De aceea, majoritatea utilizatorilor folosesc aplicatii third-party pentru a dezinstala aplicatii din sistem, tocmai pentru a se asigura ca acestea nu lasa nici un fel de urme (in fisiere sau registri) dupa dezinstalare.

O astfel de aplicatie, care permite utilizatorilor Windows sa dezinstaleze complet orice aplicatie instalata in sistem, este si Geek Uninstaller.

geek-uninstaller

Interfata Geek Uninstaller este foarte simpla ceea ce face sa fie usor de folosit de orice categorie de utilizatori. Unul dintre marile plusuri ale aplicatiei este ca nu trebuie instalata (este portabila), iar dupa ce este pornita, scaneza foarte rapid sistemul pentru a identifica aplicatiile instalate, pe care apoi le listeaza in fereastra principala. De asemenea, are si optiune de Search, astfel incat, in cazul in care aveti foarte multe aplicatii instalate in sistem, nu va trebui sa pierdeti vremea cautand-o pe cea pe care doriti sa o dezinstalati, ci pur si simplu ii scrieti numele pentru a o identifica. Odata gasita aplicatia, dati click-dreapta pe aceasta si selectati Uninstall din meniu.

uninstall-app

Geek Uninstaller dispune si de o optiune de Force Removal, care va scana Window Explorer-ul si locatiile registrilor pentru a identifica orice fisier si registru relationat cu aplicatia pe care doriti sa o dezinstalati (din meniul de click-dreapta puteti deschide locatiile unde se afla acestea).

force-removal

Aveti insa grija inainte de a sterge aceste fisiere, sa creati un back-up al registrilor si un restore point pentru sistemul de operare (fiind aplicatie portabila, Geek Uninstaller nu dispune de optiunile de a crea backup-uri si restore point-uri), pentru a evita eventuale consecinte neplacute.

Nota: Aplicatie gratuita. Compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8.

STEALTH SETTINGS – Uninstall any Windows app with Geek Uninstaller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Cum putem primi notificari via Gmail ori de cate ori cineva se logheaza pe computerul personal

Next Article

Cum putem dezactiva sau sterge istoria pentru Live Tile Notifications in Windows 8

Users searching for:

τι ειναι το geek εφαρμογη, como quitar las marcas del agua del windows xp con tweak , pungsi aplikasi geek uninstaler, pungdi jeek,
Total
0
Share