Download Aplicatia Oficiala WhatsApp pentru Windows 8, Windows 10 si Mac OS X

Mult asteptata aplicatie care sa aduca WhatsApp Messenger de pe telefoanele mobile si smartphone pe PC si Mac OS X, a fost lansata.
Pentru cei deja familiarizati cu aplicatia in-browser, WhatsApp Web, aplicatia pentru desktop nu aduce mari noutati. Singura diferenta, este ca nu mai aveti nevoie sa deschideti Chrome, Safari, Opera sau Firefox ca sa intrati pe WhatsApp de la PC. In rest, interfata, principiul de functionare si optiunile au ramas neschimbate.

La fel ca si WhatsApp Web, aplicatia WhatsApp pentru Windows si Mac OS X, este o extensie a aplicatiei mobile, fiind nevoie ca pe langa PC sa aveti la indemana si telefonul mobil conectat la internet, cu aplicatia instalata. WhatsApp pentru Desktop, are la baza sincronizarea in oglinda a conversatiilor si informatiilor din aplicatia mobile. Fara sa aveti telefon mobil la indemana, nu va puteti conecta pe WhatsApp. Procesul de autentificare se face ca si in cazul aplicatiei WhatsApp Web, prin scanarea codului QR cu aplicatia mobile.

Screen Shot 2016-05-11 at 12.06.37

Comparativ cu aplicatia in-browser, marele avantaj al versiunii Desktop, este acela ca nu mai trebuie sa consumam resurse de sistem (memorie RAM si CPU) cu un tab in plus, deschis in Chrome sau Firefox, iar accesul la conversatii se face mult mai usor prin accesarea aplicatiei.

WhatsApp Desktop App este disponibila la download pe website-ul oficial al aplicatiei, iar pentru a o instala pe PC, aveti nevoie de un sistem cu Windows 8 (sau mai nou) sau Mac OS X 10.9 (sau mai nou).
Pentru sistemele de operare Microsoft Windows 7, ramane pentru moment doar varianta WhatsApp Web.

Download WhatsApp pentru Windows PC si Mac OS X – www.whatsapp.com/download/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Microsoft a lansat un nou update major pentru Windows 10 1511 (KB3156421)

Next Article

MPSigStub.exe - Ce este si cum poate fi sters?

Users searching for:

opera mini 4.2 ภาษา ไทย, istegliane na feisbuk, فشل إتصال Tls/SSL, super mario letöltés telefonra ingyen, gry na telefon na jave do pobrania, whatsapp for windos vista, גוגל פליי להורדה ישירה לטלפון, startirane na facebook v telefona, eks mobil downlodas, whatsapp uyumsuz telefonlar, पीसी के लिए exe window8, facebook за телефон,
Total
0
Share