Cum putem ascunde statusurile “Last seen” si “read” pe WhatsApp pentru Android

Pe langa Viber, WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii de comunicare online prin mesaje si servicii VoIP, aceasta fiind disponibila pe platforme smartphone cum ar fi Android, iOS, Windows Phone si BlackBerry.

whatsapp-android

Datorita popularitatii WhatsApp, au aparut diverse tool-uri care le permit utilizatorilor sa adauge acesteia feature-uri care nu sunt disponibile pentru aplicatie in mod default. Una dintre aceste tool-uri este si W-Tools pentru Android, o aplicatie gratuita care le permite utilizatorilor WhatApp sa apara ca inactivi chiar si atunci cand sunt online. Mai exact, W-Tools impiedica WhatsApp sa updateze statusul last seen sau cel de read pentru mesajele primite, astfel incat persoanele care au trimis respectivele mesaje sa creada ca acestea inca nu au fost vazute. Aceasta utilitate este de folos mai ales in situatiile in care asteptam (si verificam WhatsApp destul de des) anumite mesaje urgente, dar nu dorim sa deschidem conversatii care nu ne intereseaza la momentele respective. In plus W-Tools le permite utilizatorilor sa trimita acelasi mesaj de mai multe ori aceluiasi contact (sau grup de contacte).

w-tools

Cum se foloseste W-tools pentru Android?

Dupa instalarea aplicatiei, din home scren-ul acesteia, bifati optiunea Hide Last seen si selectati tipul de conexiune folosit (Wi-Fi sau Mobile/Edge), apoi dati tap pe Start Service. Apoi puteti sa va cititi mesajele de pe WhatsApp fara ca persoanele care vi le-au trimis sa stie ca le-ati vazut (aceastea vor aparea doar ca trimise, nu si ca citite). De asemenea, nici statusul dvs nu va fi setat ca online cat timp serviciul W-Tools ruleaza (pentru a-l dezactiva, deschideti utilitatea si dati tap pe Stop Service).

wtools-hide-status

In cazul in care doriti sa folositi feature-ul Bomber (cu ajutorul caruia puteti trimite acelasi mesaj de mai multe ori aceleiasi persoane sau aceluiasi grup), accesibil tot din home screen-ul tool-ului, introduceti mesajul pe care doriti sa il trimiteti in campul unde este afisat mesajul (default) Where are you?, apoi scrieti de cate ori doriti sa il trimiteti in campul din dreptul Amount. Dati tap pe Send si selectati contactul sau grupul de contacte caruia doriti sa ii trimiteti mesajul.

bomber-wtools

Download W-Tools pentru Android (via Google Play).

STEALTH SETTINGS – How to hide “Last seen” and “read” status on WhatsApp pentru Android

Cum putem ascunde statusurile “Last seen” si “read” pe WhatsApp pentru Android

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment