E trist …

… foarte trist , ce se petrece cu mine de la o vreme . Cel putin in ultimile doua ore, situatia mea a devenit critica. Nu m-am gandit mai devreme ca ar putea fi atat de grav sa merg pe drumul asta. O problema majora, fara nici o rezolvare… sau cel putin fara nici o speranta de rezolvare prea curand. Am fost in doua locuri unde as fi putut gasi ajutor, dar mi-au spus ca trebuie sa mai astept, trebuie sa mai lupt…macar cateva ore, pana vine masina cu paine. Jur ca nu o sa mai plec niciodata de acasa seara, fara sa-mi cumpar paine inainte. E groznic sa ajung acasa la ora 01:00 si sa nu gasesc paine. Deci da… in bucatarie pauza paine, la doua non-stopuri , mai am de asteptat pana dimineata. ~ 04:00, dupa spusele vanzatoarelor. Pana atunci o sa-mi alin suferinta cu popcorn, cornulete, biscuti, napolitane si doua acadele. smf. Imi pare rau ca v-am emotionat si v-am trezit sensibilitati acute cu acest post , dar stomacul meu are adevarate orgasme la ora asta.

Ceva de genul …

 

… de foame am invatat fiecare vers din melodia de mai sus. Va rog sa ascultati cu atentie versurile, si atentie sa nu pierdeti ordine strofelor in timpul unui act … de karaoke.
*remixul de mai sus (audio/mp3), cica poarta numele de BAVARIA.

E trist …

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment